Într-un vas cu apă rece, puneţi 4 ouă şi fierbeţi la foc mic timp de 6 minute.Scurgeţi de apă şi ţineţi ouăle sub jet de apă rece. Curăţaţi-le de coajă şi tăiaţi-le în jumătate, pe lungime. Prăjiţi, timp de 5 minute, 100 g costiţă tăiată felii. Stingeţi cu 2 linguri de oţet din vin alb. Fierbeţi în apă cu sare 8 fire de sparanghel timp de 2 minute.Împărţiţi 100 g frunze mici de spanac şi 200 g roşii în patru boluri. Adăugaţi sparanghelul, costiţa şi sosul din vas şi puneţi deasupra cîte un ou tăiat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii