Salată de peşte

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Muştar
  • două ouă
  • arpagic
  • tarhon
  • pătrunjel
  • usturoi
  • sos vinegret
  • 1 knorr grecesc

Mod de preparare

Peştele fiert se taie în bucăţi mici. în puţină apă se fierb zarzavaturile aromate: o legătură de pătrunjel, câteva frunze de tarhon, câteva bucăţi de arpagic, 2 căţei de usturoi. După 5 minute de fierbere, se scurg zarzavaturile şi se pasează. Se pregăteşte un sos vinegret (3 linguri de ulei, 1 lingură de oţet, nu prea plină), căruia i se adaugă 1/2 linguriţă de muştar, ouăle fierte tari, zdrobite cu furculiţa cât mai bine, şî-verdeţurile fierte. Resturile de peşte, tăiate mărunt, se acoperă cu acest sos, care se poate servi şi separat, în sosieră. Salata de peşte se serveşte cu cartofi fierţi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor