Peştele fiert se taie în bucăţi mici. în puţină apă se fierb zarzavaturile aromate: o legătură de pătrunjel, câteva frunze de tarhon, câteva bucăţi de arpagic, 2 căţei de usturoi. După 5 minute de fierbere, se scurg zarzavaturile şi se pasează. Se pregăteşte un sos vinegret (3 linguri de ulei, 1 lingură de oţet, nu prea plină), căruia i se adaugă 1/2 linguriţă de muştar, ouăle fierte tari, zdrobite cu furculiţa cât mai bine, şî-verdeţurile fierte. Resturile de peşte, tăiate mărunt, se acoperă cu acest sos, care se poate servi şi separat, în sosieră. Salata de peşte se serveşte cu cartofi fierţi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii