Se curăţă prazul şi se îndepărtează părţile de culoare verde închis. Se spală, se taie rondele groase de 1/2 cm, se fierbe 4 minute din momentul în care începe să clocotească apa şi se lasă să se scurgă. Se fierb ouăle circa 6 minute (să fie moi), se ţin sub jetul de apă rece şi se curăţă de coajă.
Pentru vinegretă: se amestecă toate ingredientele şi se toarnă peste rondelele de praz (călduţe).
Se pune salata în farfurii adînci, iar deasupra se aşează ouăle fierte întregi.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii