Se fierb cartofii şi se lasă să se răcască.Se spală salata, ridichiile şi ceapa. Se taie şi se aşează în saltieră salata, ridichiile, cartofii şi ceapa, totul în felii subţiri, ouăle răscoapte tăiate felii rotunde.
Smântâna se amestecă cu zeama de lămâie, zahărul şi sarea.
Cu 5 minute înainte de a fi servită la masă, se amestecă legumele cu sosul de smântână.
Salata se poate prepara şi cu maioneză în loc de sos de smântână, dar atunci se pun în salată două ouă răscoapte şi dintr-un gălbenuş răscopt şi unul crud se pregăteşte maioneza.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii