Se fierb cartofii şi se lasă să se răcască.Se spală salata, ridichiile şi ceapa. Se taie şi se aşează în saltieră salata, ridichiile, cartofii şi ceapa, totul în felii subţiri, ouăle răscoapte tăiate felii rotunde.
Smântâna se amestecă cu zeama de lămâie, zahărul şi sarea.
Cu 5 minute înainte de a fi servită la masă, se amestecă legumele cu sosul de smântână.
Salata se poate prepara şi cu maioneză în loc de sos de smântână, dar atunci se pun în salată două ouă răscoapte şi dintr-un gălbenuş răscopt şi unul crud se pregăteşte maioneza.
Poftă bună!
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii