autor:

Fara foto

» » Salate

Salată de raci

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
200 g unt, 15- 20 de raci, faina, boia.

Dificultate: Ridicata Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb raci si li se indeperteaza cozile, apoi se piseaza si se freaca cu 200 grame de unt proaspat. Se pun la fiert cu 2 cesti din zeama limpezita in care au fiert racii si se lasa vreo 20 de minute. Se strecoara printr-o sita rara si se lasa sa se raceasca. Se face deoparte un rantas alb cu unt si faina, se stinge cu 3 cesti din zeama in care au fiert racii; treptat se adauga o lingurita de boia, untul de pe raci, si putina zeama de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de raci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de cartofi

Salata de cartofi

Se spala cartofii cu tot cu coaja si se pun la fiert in apa cu sare. Cand s-au fiert se decojesc

1 vot    2 comentarii
50 min
Salate reci
Andive cu maioneza

Andive cu maioneza

Andivele trebuie sa fie galbene in varf si sa fie proaspete, altfel se amarasc. Se dau la oparte

11 voturi    5 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 15- 20 de raci
  • faina
  • boia.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de morcovi Salata de morcovi

Se curata si se rade morcovul, cascavalul si usturoiul se dau pe razatoarea mica. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gustul fiecaruia

0 voturi    0 comentarii
25 min
Salate de legume
Salata boeuf Salata boeuf

Se fierb ingredientele, cartofii, morcovii, carnea. Se taie cubulețe, se adaugă mazărea apoi ne ocupăm de maioneză. 2 gălbenușuri

0 voturi    0 comentarii
2h 59 min
Aperitive
SALATA DE VARA CU BRANZA FETA