Aceastã salatã de vinete o putem servi cu un fel principal, deasemenea ca aperitiv sau decor...
1)Taie vinetele rondele fine, apoi din nou in sire.
Pune-le intr-un recipient si acoperã cu apã. Adaugã sarea si lasã la odihnit 5 min.
2)Pune la fiert. Scurge bine si lasã sã se rãceascã.
3)Transferã intr-un vas, peste ele pune foile de dafin, otetul, mãslinele, anasonul,uleiul de mãsline, oregano, usturoiul tocat si piperul.Amestecã bine.
Pune intr-un borcan sterilizat si rezervã la frigider.
Poftã bunã!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii