Aceastã salatã de vinete o putem servi cu un fel principal, deasemenea ca aperitiv sau decor...
1)Taie vinetele rondele fine, apoi din nou in sire.
Pune-le intr-un recipient si acoperã cu apã. Adaugã sarea si lasã la odihnit 5 min.
2)Pune la fiert. Scurge bine si lasã sã se rãceascã.
3)Transferã intr-un vas, peste ele pune foile de dafin, otetul, mãslinele, anasonul,uleiul de mãsline, oregano, usturoiul tocat si piperul.Amestecã bine.
Pune intr-un borcan sterilizat si rezervã la frigider.
Poftã bunã!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii