autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salată siciliană

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Ingrediente
500 g cartofi copţi, 500 g mere creţeşti, 400 g ţelină., Pentru maioneză: 1 ou, 120 g ulei, 1/2 lămîie, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cartofii bine spalati si uscati se coc in cuptor. Se curata calzi, se lasa sa se raceasca si se taie. Telina, curatata si spalata, se taie foarte subtire, ca taiteii. Merele se curata si se taie felii. Se amesteca toate intr-o salatiera. Se prepara maioneza si se amesteca cu celelalte.
Salata se poate consuma si a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată siciliană" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de naut cu vinete

Salata de naut cu vinete

Se fierbe putin boabele de naut se scurg si se pun intr-un vas adinc. Se prajesc cuburile de vinete

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate diverse
Salata cu crutoane

Salata cu crutoane

Se spala salata si se taie fasiute. Se curata usturoiul verde si ceapa verde si se adauga taiate

9 voturi    6 comentarii
30 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g cartofi copţi
  • 500 g mere creţeşti
  • 400 g ţelină.
  • Pentru maioneză: 1 ou
  • 120 g ulei
  • 1/2 lămîie
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Timbale de fasole si spuma de sunca Timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare. Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este

0 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de pui cu maioneza Salata de pui cu maioneza

Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja, acoperiti cu apa si o lingura de sare. Cand se lasa intepati cu furculita

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive
Salata de vinete