Se spală salata, se taie fâşii late şi se pune într-un castron mare pentru a putea fi amestecată cu uşurinţă. Separat se amestecă cu mixerul maioneza cu iartul, un praf de sare, puţin pipe alb (căci este mai iute decât piperul negru), puţin zahăr, apoi se adaugă mărarul tocat şi se amestecă uşor cu o spatulă. Sosul obţinut se toarnă peste salată, se pun seminţele de floarea soarelui, măslinele şi se amestecă totul împreună. Se decorează cu cipsuri din făină de porumb.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii