Salata se spala si se curata apoi se taie in patru si se fierbe 20 de minute.Separat se face un sos din faina si o lingura de unt la care se pune doua cesti din apa in care a fiert salata, sare, ceapa taiata si se pune salata sa mai dea cateva clocote.Se scoate pe farfurie si se acopera cu sosul legat cu galbenusurile si smantana.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii