autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata a- la -Claudiu

Autor: claudiu marghiolu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: claudiu marghiolu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2007

Ingrediente
3-4 fire de praz,, 200 g de salam sau pastrama,, cascaval,, patrunjel,, maioneza,, sare, si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

20 voturi

Mod de preparare

Se curata prazul si te taie rondele pe diagonala, salamul si cascavalul se taie cubulete, se amaesteca totul cu maioneza, sare piper si patrunjel. Se lasa la rece o jumatate de ora si veti avea cea mai gustoasa salata a la Claudiu pe care ati mancat-o vreodata!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata a- la -Claudiu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de vinata picanta

Salata de vinata picanta

Toate legumele trebuie coapte ,si curatate de coaja.Vinata si ardei le lasam putin sa se scurga apa.Vinata

16 voturi    7 comentarii
1h
Salate de legume
Salata de laptuci cu ceapa verde si nuci

Salata de laptuci cu ceapa verde si nuci

Laptucile se spala , se taie cozile si se pun intr-un bol de salata. Nucile se zdrobesc si se adauga

9 voturi    8 comentarii
20 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Raul Mokhard , 26 noiembrie 2014

    Am mancat si eu salata facuta de acest... domn care, pe langa ca era baut, ne-a servit salata lui "celebra" cu o maioneza "handmade" stricata, de la care ne-a fost greata la toti! Nu mai zic de combinatia dintre salamul ieftin bagat de dansul, si cascavalul ce era telemea, nu cascaval, ca va speriu! Per ansamblu, maioneza gretoasa cu telemeaua apatoasa ne-au creat o senzatie total dezagreabila! Domnule Marghiolu, lasati-va de bucatarie, va rog mult!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

20 voturi

Ingrediente

  • 3-4 fire de praz,
  • 200 g de salam sau pastrama,
  • cascaval,
  • patrunjel,
  • maioneza,
  • sare
  • si piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
PIURE DE DOVLECEI CU CARTOFI