autor:

andreea

» » Salate

Salata a la Deea

Autor: andreea (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Ingrediente
salata verde (creata sau obisnuita) ,rosii,castraveti,ridichi,ardei(kapia sau verde) ,ceapa,ardei iute(dupa preferinte),ulei de masline ,sare ,otet,branza(sau telemea dupa preferinte),si un plic de salate dressing mediteranean.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie toate legumele si branza in cubulete,se adauga condimentele ,se face dressingul de la knorr,si gata pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata a la Deea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de rosii cu capsuni

Salata de rosii cu capsuni

Curatm rosiile spalate, se taie marunt, se pun intrun bol. Se adauga capsunile spalate, taiate bucati

17 voturi    19 comentarii
15 min
Salate reci
Salata cu orez

Salata cu orez

Salata de orez cu verdeturi a iesit tare buna si gustoasa ! 200 g de orez l-am fiert timp de 20

3 voturi    2 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • salata verde (creata sau obisnuita) ,rosii,castraveti,ridichi,ardei(kapia sau verde) ,ceapa,ardei iute(dupa preferinte),ulei de masline ,sare ,otet,branza(sau telemea dupa preferinte),si un plic de salate dressing mediteranean.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata de varza cruda si rosii