Rosiile se taie cubulete,cepa se taie pestisori foarte subtiri, castravetii se taie rondele foarte subtiri iar catelul de usturoi se da prin razatoarea mica sau prin aparatul de pisat usturoi. Se amesteca totul intr-un bol mare,iar la final se asezoneaza cu knor ardei si verdeturi, zeama de la o lamaie, doua linguri de ulei de masline si patrunjelul taiat foarte marunt. Optional se poate pune felii de bacon sau peste ton din conserva.
Se obtin aproximativ 4 portii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii