Se pregatesc toate legumele: se taie ardeiul si i se scot samburii, se curata ceapa, se spala toate impreuna cu restul legumelor si apoi se taie: rosiile semiluna, ceapa rondele, ardeii felii subtiri. Se cojesc ouale si se taie si acestea. Se maruntesc sardelele si apoi se adauga tonul, care se scurge de ulei. Usturoiul, condimentele, otetul si uleiul se amesteca, formand un sos cu care se stropeste salata. La sfarsit se adauga si maslinele. Se pot adauga si verdeturi sau ierburi aromate dupa preferinta. Un alt mod de prezentare ar fi sa tapetati fundul unui vas transparent cu foi mari de salata proaspata in care sa asezati salata.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii