1. Fierbi cartofii spalati in coaja si separat, pui la fiert si morcovii curatati.
2. Odata fierti cartofii, ii cureti si ii tai cubulete.
3. Morcovii fierti ii tai cubulete, iar mazarea o scurgi de zeama si o amesteci cu morcovii si cartofii.
4. Faci maioneza din oua, mustar si ulei si apoi amesteci legumele cu jumatate din cantitatea de maioneza.
5. Pui totul pe un platou, ii dai forma si ornezi cu restul maionezei.
6. Decorarea o faci dupa imaginatia ta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii