Salata a la Rus

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cartofi 1 kg morcovi 200 g mazare (conserva) 350 g mustar 40 g oua 2 buc sare de lamaie 2 g sau lamaie 100 g ulei 300 g verdeata 1 leg piper sare
  • 1 knorr mediteranean

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie cubulete. Morcovii se fierb separat si se taie cubulete. Mazarea se scurge de zeama, se clateste cu apa rece si se amesteca cu cartofii si morcovii. Se adauga verdeata tocata, sare si piper si se amesteca. Maioneza se prepara din ulei, oua si zeama de lamaie, la fel ca pentru salata de boeuf. Se amesteca cu mustarul si cu legumele, se aranjeaza salata pe un platou si se decoreaza cu maioneza retinuta in acest scop.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce decorata cu royal icing

Turta dulce decorata cu royal icing

Se da drumul la cuptor.

Turta dulce decorata cu royal icing
Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Pentru inceput se cern 200 g faina intr-un vas.

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate
Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Se folosesc ciuperci champignon albe sau brune, dupa preferinte.

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor