autor:

» » Salate

Salata acra de conopida

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
o conopida mica o lingurita de ulei o lingurita de otet de fructe sau zeama de lamaie sare, doua lingurite de lapte, verdeata tocata

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Conopida curatata si taiata bucatele se spala bine si se pune la fiert in apa clocotita, cu lapte si sare (laptele e util pentru albirea conopidei). Dupa ce a fiert, conopida se lasa la scurs. Preparam sosul se salata cu otet de fructe sau zeama de lamaie, o lingura de apa, ulei, sare si verdeata tocata marunt, dupa care amestecam acest sos cu conopida fiarta
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata acra de conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata  Alexandra

Salata Alexandra

Feliile de bacon se pun pe grill, sa se faca un pic crocante, dupa care o felie se taie in 2-3 bucati

31 voturi    7 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de orez cu surimi

Salata de orez cu surimi

- punem la fiert orezul în apă cu sare și puțin ulei; după ce a fiert, îl răcim

1 vot    2 comentarii
45 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • o conopida mica o lingurita de ulei o lingurita de otet de fructe sau zeama de lamaie sare
  • doua lingurite de lapte
  • verdeata tocata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de vara cu cartofi fierti, ardei grasi si ceapa rosie Salata de vara cu cartofi fierti, ardei grasi si ceapa rosie

Suntem în sezonul de vara, sezonul fructelor si legumeleor, deci sa profitam de ocazie si sa consumam cat mai mult din ele. Vara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata cu ton, avocado si mozzarella Salata cu ton, avocado si mozzarella

Taiati avocado pe jumatate, indepartati samburele si cu o lingura scoateti miezul, cu grija sa nu il zdrobiti. Il taiati cuburi mai

0 voturi    0 comentarii
20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Poienita cu ciuperci