Cartofii se pun la fiert cu coarja.Dupa se curata si se taie rondele.Asezatii intr un bol de salata.Deasupra se pune telina spalata,taiata marunt,porumbul scurs de zeama,sare,piper si ulei.
Ceapa verde se curata si se taie rondele.Din maioneza diluita cu zeama de lamaie si din ceapa taiata rondele se face o salsa care se pune peste verdurile din bol.
Fara sa se amestece se da la rece tipm de 20 min dupa care se serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii