1, Spalam bine orezul si il punem la fiert in 500ml de apa, apoi il scurgem bine si il clatim in apa rece. Separat scurgem tonul si porumbul de sucul din conserva, curatam ardeiul si il taiem patratele.
2. Taiem fructele de avocado, inlaturam samburii, scoatem miezul si le il taiem felii subtiri pe care le stropim cu zeama de la lamaie.
3. Intr-un bol amestecam orezul racit, porumbul, tonul, ardeiul si feliile de avocado.
4. Preparam un sos din ulei, otet, sare si piper, apoi turnam peste ingredientele din bol si le amestecam bine.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii