autor:

Fara foto

» » Salate

Salata andaluza

Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
1ceasca orez, 3 cesti apa, 1/2 lingurita de vegeta, 1 rosie mare, 1 ardei verde, 1 ceapa, 5 catei usturoi, ulei, sare si piper dupa gust, suc de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierbe orezul in apa cu vegeta, nu se amesteca ca sa nu se terciuiasca;

Se taie rosiile si ardeiul in bucatele mici, iar ceapa solzisori fini si se amesteca cu sare, ulei si sucul de lamaie dupa gust;

Se taie in felii foarte fine usturoiul si se amesteca cu orezul rece;

Se amesteca apoi toate ingredientele si se lasa la rece un sfert de ora
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata andaluza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Pui la cuptor si legume glazurate cu miere

Pui la cuptor si legume glazurate cu miere

1.Se incinge cuptorul la 180ᵒC.2.Intr-o tava se pun legumele, cimbrul, sarea, piperul si uleiul

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Salate de legume
Salata vegana cu hrisca si legume

Salata vegana cu hrisca si legume

Hrisca se spala in mai multe ape, se pune intr-un bol, se acopera cu apa si se lasa sa se hidrateze

4 voturi    4 comentarii
1h
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Salata de sfecla rosie cu hrean