Autor:
aura (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 16 iunie 2009
Ingrediente
- 1 kg ceapa, - 1 kg morcov, - 1 kg ardei verzi, - 1 kg ardei capia, - 1 kg gogosari, - 1 kg gogonele, - 1 borcan de mustar (400 g), - 2-3 linguri de otet, - sare si piper dupa gust, - 1 lingura mare de miere, - ulei, - 1 knorr ardei si verdeturi
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Ceapa taiata fideluta mica si morcovii dati pe razatoarea mare se calesc in ulei, apoi se adauga pe rand, amestecand continuu, pana isi schimba culoarea, ardeii taiati fideluta mica si se adauga gogonelele taiate cubulete ca la salata boeuf.
Se omogenizeaza compozitia adaugand sare, piper, miere si otetul.
Se fierbe 15 min. si se adauga mustarul amestecand in continuu 5 min.( altfel se branzeste compozitia).
Se aseaza in borcane fierbinti (proaspat scoase din cuptor), se leaga si se acopera cu o patura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata aperitiv" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate diverse
Preparam maioneza dintr-un galbenus , o lingurita de mustar si 100 ml ulei pus intr-un suvoi subtire
2 voturi
2 comentarii
30 min
Se spala si se taie rosiile, ceapa (rondele), branza si parizerul (cubulete), se asezoneaza cu sos
5 voturi
3 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate