Salata arabeasca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg rosii
  • 1 lingurita coriandru.
  • sucul de la jumatate de lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
  • piper si sare dupa gust

Mod de preparare

Rosiile se oparesc si se curata de coaja, se taie in felii si se adauga coriandru; Separat se pregateste sosul, se amesteca sucul de lamiie cu piper din belsug, sa fie picant, sarea. Se toarna uleiul si se amesteca bine sosul; Se toarna peste rosii si se da la rece circa un sfert de ora inainte de a se servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor