autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata asortata cu peste

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Ingrediente
150 g fasole verde, 2 cartofi, 10 masline negre, 10 masline verzi, 300 g peste(cod), 1 pahar vin alb, 1 lingura de capere, 1 catel de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 4 linguri maioneza, sare si piper dupa gust, 1 knorr grecesc

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja in apa cu sare, se curata, se taie cubulete, se pun in castron;

Se fierbe fasolea verde in apa cu sare, se scurge, se taie bucati si se adauga intr-un castron peste cubuletele de cartofi;

Separat intr-o cratita se pun la fiert 20 ml apa, cu un pahar de vin, cand au dat in clocot se introduc bucati din pestele taiat cuburi sau fileuri. Se lasa sa fiarba 5-6 minute, apoi se scoate pestele cu lingura de supa;

Cand s-a racorit pestele se amesteca usor cu restul ingredientelor, se adauga caperele, maslinele fara samburi, taiate rondele si usturoiul zdrobit;

Se aranjeaza pe un platou , se asezoneaza cu maioneza, se garniseste cu patrunjel tocat fin, se tine la rece pana in momentul servirii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata asortata cu peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata asortata cu peste si oua

Salata asortata cu peste si oua

Se pun la fiert cartofii in coaja si separat ouale. Intr-o tigaie antiaderenta puneti 2 linguri

53 voturi    20 comentarii
45 min
Salate din oua
Salata Low Carb

Salata Low Carb

Se spala legumele bine, se taie cubulete intr-un castron, branzica si muschiul se taie si ele cubulete

1 vot    0 comentarii
15 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 150 g fasole verde
  • 2 cartofi
  • 10 masline negre
  • 10 masline verzi
  • 300 g peste(cod)
  • 1 pahar vin alb
  • 1 lingura de capere
  • 1 catel de usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 4 linguri maioneza
  • sare si piper dupa gust
  • 1 knorr grecesc

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Timbale de fasole si spuma de sunca Timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare. Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este

0 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de pui cu maioneza Salata de pui cu maioneza

Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja, acoperiti cu apa si o lingura de sare. Cand se lasa intepati cu furculita

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive
Icre de peste