Se fierb cartofii in coaja in apa cu sare, se curata, se taie cubulete, se pun in castron;
Se fierbe fasolea verde in apa cu sare, se scurge, se taie bucati si se adauga intr-un castron peste cubuletele de cartofi;
Separat intr-o cratita se pun la fiert 20 ml apa, cu un pahar de vin, cand au dat in clocot se introduc bucati din pestele taiat cuburi sau fileuri. Se lasa sa fiarba 5-6 minute, apoi se scoate pestele cu lingura de supa;
Cand s-a racorit pestele se amesteca usor cu restul ingredientelor, se adauga caperele, maslinele fara samburi, taiate rondele si usturoiul zdrobit;
Se aranjeaza pe un platou , se asezoneaza cu maioneza, se garniseste cu patrunjel tocat fin, se tine la rece pana in momentul servirii.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii