Salata bacanilor

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g ciuperci proaspete
  • 350 g arpagic sau ceapa
  • foi de dafin
  • piper macinat
  • 1 capatana usturoi
  • otet
  • ulei masline
  • sare
  • zeama sau suc de lamaie
  • 1 knorr grecesc

Mod de preparare

Ciupercile si arpagicul se curata si se spala bine, dupa care se pun intro tigaie cu ulei incins, se condimenteaza cu foi de dafin, piper, sare, zeama sau suc de lamaie si se lasa sa fiarba. Cand sunt gata se lasa sa se raceasca, apoi se toarna deasupra usturoiul pisat cu sare si diloat cu otet si se amesteca bine. Se serveste garnisita deasupra cu masline.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor