Salata banateana

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g ciuperci proaspete
  • 300g arpagic
  • 5-6 catei de usturoi
  • 100ml ulei
  • 100g masline
  • 1 lamaie
  • 1 foaie dafin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile se taie felii.Arpagicul se taie rondele si se prajeste in ulei incins.Se adauga ciupercile si se calesc 20 minute.Se adauga dafinul,sare , piper si zeama de la lamaie.Se fierbe 10 minute,apoi se ia vasul de pe foc.Din usturoi se face un mujdei diluat cu putina apa si se toarna peste ciuperciSe decoreaza salata cu masline si felii de lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise