SALATA BAVAREZA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr muschi de vita
  • 1 cutie mica de smantana
  • 4 rosii
  • 1 lamaie
  • 50 gr unt
  • 4 catei de usturoi
  • 1 salata verde mica
  • 4 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin rosu
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie cubulete muschiul de vita,se ung bucatile cu usturoi pisat,sare ,piper si unt si se dau la cuptor in tava cu putina apa.Separat se spala si se taie rosiile si salata,si se prepara un sos din smantana,2 catei usturoi pisat si sare.Spre sfarsit friptura se stropeste cu vin,se lasa la rumenit si se scoate dupa ce s-a muiat carnea.Se pune

pe un platou salata taiata ,derasupra se pun feliile de rosii si bucatile de carne de vita,si se imbraca totul in sosul alb.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor