Se taie cubulete muschiul de vita,se ung bucatile cu usturoi pisat,sare ,piper si unt si se dau la cuptor in tava cu putina apa.Separat se spala si se taie rosiile si salata,si se prepara un sos din smantana,2 catei usturoi pisat si sare.Spre sfarsit friptura se stropeste cu vin,se lasa la rumenit si se scoate dupa ce s-a muiat carnea.Se pune
pe un platou salata taiata ,derasupra se pun feliile de rosii si bucatile de carne de vita,si se imbraca totul in sosul alb.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii