Andivele se taie in bucati subtiri.Telina si perele se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare.Intr-o salatiera se asaza ingredientele in straturi:un strat de telina rasa presarata cu sare,unul de maioneza si la urma perele si andivele.
Maioneza se prepara asa:Se pune uleiul la incalzit,se adauga faina ,apa calda si piperul alb.Dupa ce a fiert compozitia se lasa la racit,apoi se pune mustar,ulei si zeama de lamaie si se bate cu mixerul.Spre final se inglobeaza si boiaua.
Salata se acopera cu maioneza.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii