Pieptul de pui se fierbe, se dezoseaza si se taie in cubulete mici. Legumele (cartofi, morcovi) se fierb apoi se taie in cubulete, la fel de mici ca si pieptul. Mazarea am cumparat-o la cutie si este deja fiarta. Am taiat si castraveti in cubulete si am amestecat toate ingredientele intr-un castron mare. Se adauga doua linguri de maioneza si dupa gust daca va place, o lingura de mustar dulce. Am adaugat sare, piper, putin Delikat si dupa ce am amestecat bine toate ingredientele am inceput sa asez frumos pe tava salata, in forma de pestisor.
Pe deasupra am pus felioare de castraveti.
Ochisorul este o maslina taiata rondele.
Gura este un morcov fiert.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii