Ingrediente
piept de pui,, cartofi,, morcovi,, mazare,, castraveti,, sare,piper,, maioneza,, putin Delikat.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
7 voturi
Mod de preparare
Pieptul de pui se fierbe, se dezoseaza si se taie in cubulete mici. Legumele (cartofi, morcovi) se fierb apoi se taie in cubulete, la fel de mici ca si pieptul. Mazarea am cumparat-o la cutie si este deja fiarta. Am taiat si castraveti in cubulete si am amestecat toate ingredientele intr-un castron mare. Se adauga doua linguri de maioneza si dupa gust daca va place, o lingura de mustar dulce. Am adaugat sare, piper, putin Delikat si dupa ce am amestecat bine toate ingredientele am inceput sa asez frumos pe tava salata, in forma de pestisor.
Pe deasupra am pus felioare de castraveti.
Ochisorul este o maslina taiata rondele.
Gura este un morcov fiert.
katy (Chef de cuisine) , 17 februarie 2011
De ziua sotului meu!
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010
Bravo,foarte frumos arata.
Danutza_Retetegg (Chef de cuisine) , 07 iulie 2010
Wow, ce pestisor delicios! Eu am transformat-o de Pasti in iepuras!
Estera Flori (Chef de cuisine) , 07 mai 2010
arata super.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010
Foarte frumoasa si cea din 2010 de Paste, felicitari!
katy (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010
Salata de boeuf de SF PASTE de anul acesta(2010).
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010
Chiar imi place cum arata, gatesc destul de des.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010
Arata super!!!
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009
Superba prezentarea,felicitari.
mac myra (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009
Foarte interesant.......
Sidy (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009
Delicios "pestisorul" tau !!!Felicitari...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009
Foarte frumos aranjata salata.Felicitari!! Dar nu inteleg de ce e nevoie de delikat.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009
Mi-ai furat idea.................... Aşa vroiam să arate şi salata mea de Anul nou!