Se spala cartofii foarte bine si se pun la fiert;
Intre timp se prepara o maioneza picanta din ou, ulei, mustar, piper si sare;
Se taie ceapa rondele, ardeii se curata de cotor si seminte si se taie cubulete, crenvurstii se taie rondele, iar parizerul cuburi;
Se scot samburii de la masline si se taie rondele maslinele verzi si negre;
Cartofii fierti raciti se curata de coaja si se taie rondele, se pun intr-o salatiera si se amesteca cu grija cu celelalte ingrediente;
Pe deasupra se toarna maioneza si se amesteca usor pentru a nu sfarama ingredientele;
Se orneaza dupa gust si inspiratie si se serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii