Salata berlineză

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Salata berlineză

Ingrediente

  • 500 g de carne macră(porc, pui, curcan)
  • 1 kg de ceapă
  • 500 g castraveţi muraţi
  • 500 ml ulei
  • 2 ouă
  • 1 cutiuţă pastă de tomate
  • sare,piper

Mod de preparare

Carnea se fierbe în apă cu sare şi se taie cubuleţe foarte mici. Ceapa se taie peştişori, se sărează şi se stoarce. Castraveţii se taie feliuţe şi se storc.

Se face maioneză din cantităţile indicate. Se adaugă o cutiuţă de pastă de tomate(din cele mici care erau mai de mult, nu ştiu acum dacă mai sunt). Cred că erau vreo 2-3 linguri de pastă.

Se amestecă toate şi se lasă la frigider de azi pe mâine. E de făcut mai ales când avem musafiri că iese multă.

NOTA

Eu am pus la fiert cu carnea şi o bucată de ţelină si morcovi, dar reţeta iniţiala e fără acestea.(le-am si adăugat la salată)

Am pus în maioneză şi câteva firişoare de sare de lămâie că-mi place mai acrişoară.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor