Salata berlineza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de vita fiarta
  • 2 oua
  • 1 ceapa mica
  • 1-2 castraveti murati
  • 2 linguri maioneza
  • 1 lingura bulion
  • sare, piper

Mod de preparare

Se fierb carnea de vita si ouale, separat, in apa cu sare. Ouale se curata de coaja si se taie bucatele mici. Carnea se taie si ea bucatele mici.Se pune intr-un castron carnea, se adauga ouale. Se taie castravetele murat in cubulete mici si se stoarce bine de zeama. Ceapa se taie fidea. Se pun maioneza si bulionul. Se amesteca bine. Se lasa cateva ore la frigider.

Se poate decora cu castravete murat, ceapa verde sau dupa imaginatia fiecaruia.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise