autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Salate

salata Bianca

Autor: bianca (Bucatar sef)   
   Specific: 

Bulgaria


    Reteta postata pe: 04 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bianca (Bucatar sef)   
Specific:  

Bulgaria


Reteta postata pe: 04 ianuarie 2011

Ingrediente
3-4 carnaciori de bere,un galbenus de ou,un castravete,1-2 rosii,un ardei sau gogosar,cas dupa placere,ulei de masline dupa gust.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se firbe oul si se curata.Se fierb carnaciori de bere,se taie casul,se spala rosiile castravetele,ardeiul sau gogosarul si se taie inr-un castron.Dupa ce s-au pus toate ingredientele se adauga se adauga uleiul de masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "salata Bianca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de legume fara carne (tip boeuf)

Salata de legume fara carne (tip boeuf)

Din legumele fierte intregi ramase de la Supa de rosii cu verdeturi si zdrente de ou am preparat

33 voturi    16 comentarii
15 min
Salate de legume
Salata de legume cu carne

Salata de legume cu carne

Se pun la fiert in 5litri de apa carnea cu sare,cateii de usturoi,ceapa intreaga,jumatate din legatura

9 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3-4 carnaciori de bere,un galbenus de ou,un castravete,1-2 rosii,un ardei sau gogosar,cas dupa placere,ulei de masline dupa gust.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Triunghiuri de mamaliga la gratar cu legume coapte