Salata Blanche

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 mere
  • 3 teline potrivite fierte
  • carnea de la un piept de pui fiert in supa
  • 250 g smantana
  • boabe negre de strugure de la doi ciorchini
  • 2 linguri maioneza
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se toaca in cubulete merele, decojite, telina fiarta si carnea de pui;

Se amestesca impreuna cu smantana si maioneza, se drege cu sare si piper;

Se adauga boabele de struguri, amestecand cu grija. Se pastreaza in jur de 10-12 boabe frumoase pentru ornare;

Salata se pune intr-un castron sau bol de sticla. Se orneaza deasupra boabele de struguri, folosindu-va de fantezie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise