Reteta postata pe: 03 iunie 2008
Ingrediente
_ carne de vita 500 g, - morcovi 1 kg, - radacina de patrunjel- 1/2kg, - cartofi 1 kg, - mazare 300 g, - castraveti murati jumatate de kg, - maioneza 500 g, - sare si piper dupa gust
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se fierb toate legumele impreuna, separat se fierbe carnea de vita( se fierbe mai greu) dupa care se taie patrunjelul , castravetii, morcovii si cartofii si se amesteca impreuna cu carnea de vita taiata cubulete. Dupa ce se adauga sare si piper dupa gust se adauga maioneza. La final se amesteca toate ingredientele si se pun pe platou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Boeuf" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate cu carne
Fierb cartofii in coaja, decojesti dupa ce se racesc. Legumele le fierbe in supa cu pulpe si pieptul
75 voturi
14 comentarii
1h 30 min
Radacinoasele se curata de coaja, se spala si se pun la fiert.
Mazarea(daca este cruda) se pune
4 voturi
0 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
cristina i. (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009
Eu ma intreb cine face salata boeuf cu cantitati bine stabilite, eu nu reusesc niciodata, dar tot delicioasa este.
tricentim , 19 mai 2009
Ce inseamna Beuf? Poate boeuf! Cam putina maioneza pentru cca. 3 kg de ingrediente! Mai ramane maioneza sa mai ornam la sfarsit salata? Cata carne de vita se pune la fiert?