Carnea se fierbe in apa cu sare; se spumeaza ori de cate ori este nevoie. Dupa ce este fiarta, se scoate si se toaca cubulete mici. Cartofii se fierb in coaja, se curata si se toaca, la fel, cubulete mici. Morcovii se fierb separat, se taie cubulete. Intre timp se toaca si acreala si se lasa la scurs; se pregateste si maioneza din 2 galbenusuri crude si 2 fierte si uleiul, adaugandu-se la inceput o lingurita de mustar, ptr a fi sigure ca nu se
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii