Dupa ce legumele si carnea au fiert in supa de pui se scot, se lasa sa se racoreasca si se toaca foarte marunt. Castravetii acri se toaca marunt, se storc de zeama si se adauga in castron. Mazarea se da doua-trei clocote si se pune peste salata. Adaugati peste salata putin gogosar si patrunjel tocat pentru aspect.
Preparati maioneza din galbenus, mustar, zeama de lamaie, sare, piper si ulei si turnati-o peste salata, dar pastrati doua-trei linguri pentru ornat.
Omogenizati salata, puneti-o pe un platou, ornati-o cu maioneza, masline, gogosari, peperoni, felii de castravete, frunze de patrunjel.
Pofta buna.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii