Se spala legumele.Salata pentru a nu-si pierde din gust se rupe,nu se taie, in bucati potrivite,apoi se taie rosiile in bucati potrivite,se taie ceapa(cea verde rondele,cea uscata se taie pestisor),ardelul gras se taie fasii.Toate legumele se pun intr-un bol.Se adauga carnea din conserva si oul taiat rondele.Peste ele se pune sare si piper dupa gust,sucul de la jumatate de lamaie si 3-4 linguri ulei masline.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii