autor:

Fara foto

» » Salate

Salata brasovana

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
Salam 400 g sunca presata 200 g cartofi 500 g morcovi 200 g telina 200 g castraveti in otet 100 g mazare (conserva) 300 g maioneza 600 g mustar 30 g

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Morcovii, cartofii si telina se fierb si se curata. Se taie cuburi atat legumele (cartofii, morcovii, telina si castravetii in otet) cat si salamul si sunca presata, se adauga mazarea si maioneza amestecata cu mustarul. Se amesteca delicat
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata brasovana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata capresse

Salata capresse

Mozzarella se taie in cubulete si se da deoparte. Rosiile se spala si se pun pe un platou. Frunzele

7 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci
salata caesar

salata caesar

Asta e reteta de salata Caesar clasica,cea initiala facuta in 1924 de Cesar Cardini, un restaurator

9 voturi    10 comentarii
15 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Salam 400 g sunca presata 200 g cartofi 500 g morcovi 200 g telina 200 g castraveti in otet 100 g mazare (conserva) 300 g maioneza 600 g mustar 30 g

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
SALATA DE CASTRAVETI PROASPETI