autor:

» » , Salate, Salate

Salata brasoveana II

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
Salam 200 g cascaval 150 g morcovi 300 g mazare verde (conserva) 500 g gogosari in otet 150 g maioneza dietetica 500 g mustar 30 g

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Salamul, cascavalul si gogosarii in otet se taie cuburi. Mazarea verde se scurge de zeama si se trece printr-un jet de apa rece. Morcovii se fierb si se taie cuburi. Se amesteca toate componentele, se adauga maioneza dietetica amestecata cu musta
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata brasoveana II" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata brasoveana

Salata brasoveana

Se fierb cartofii si morcovii. Taiem cubulete cartofii,morcovii,castravetii,sunca presata si salamul

6 voturi    2 comentarii
20 min
Salate cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • Salam 200 g cascaval 150 g morcovi 300 g mazare verde (conserva) 500 g gogosari in otet 150 g maioneza dietetica 500 g mustar 30 g

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Retete

din Salate diverse

Salata cu dovlecei la gratar si ton Salata cu dovlecei la gratar si ton

Spalam dovlecelul, indepartam capetele, apoi il taiem rondele. Intr-un bol amestecam: sare, piper, boia dulce, praf de usturoi, busuioc,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata de boeuf falsa, cu pleurotus Salata de boeuf falsa, cu pleurotus

Cartofii se spală și se pun la fiert în coajă, cca. 15 minute, la foc mediu, neacoperit. Morcovii se curăță și se pun

0 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Aperitive
Salata de primavara