Ingrediente
300 g ciuperci, 8 bucati miez anghinare din conserva, 50 g fetica, 1 conserva melci, 1 ceapa, 1 lingura unt, 1 legatura hasmatuchi, 2 linguri otet cu tarhon, 1 lingura unt, 5 linguri ulei de masline, 2 linguri parmezan ras, piper alb proaspat macinat, sare dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
1 vot
Mod de preparare
Se incinge untul intr-o tigaie pana s-a topit, se calesc ciupercile cu ceapa cca 5 minute, se scot si se lasa sa se raceasca;
se scurg melcii si anghinarea, anghinarea se taie in 4. Se spala fetica, se curata fara a desparti frunzulitele, apoi se zvanta;
Se spala hasmatuchiul, se toaca marunt, se pastreaza cateva frunzulite pentru ornat;
Se amesteca otetul cu sarea, piperul, uleiul, la sfarsit se adauga hasmatuchiul;
Se aranjeaza pe un platou ciupercile, melcii, anghinarea, de jur imprejur fetica. Se toarna sosul peste salata, se orneaza cu frunzulite de hasmatuchi, se presara deasupra parmezanul si se serveste.