se curata ciupercile, se spala si se taie felii. se curata ceapa si se taie marunt;
Se incinge untul intr-o tigaie pana s-a topit, se calesc ciupercile cu ceapa cca 5 minute, se scot si se lasa sa se raceasca;
se scurg melcii si anghinarea, anghinarea se taie in 4. Se spala fetica, se curata fara a desparti frunzulitele, apoi se zvanta;
Se spala hasmatuchiul, se toaca marunt, se pastreaza cateva frunzulite pentru ornat;
Se amesteca otetul cu sarea, piperul, uleiul, la sfarsit se adauga hasmatuchiul;
Se aranjeaza pe un platou ciupercile, melcii, anghinarea, de jur imprejur fetica. Se toarna sosul peste salata, se orneaza cu frunzulite de hasmatuchi, se presara deasupra parmezanul si se serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii