Se taie sunca de Praga in fasii subtiri, branza sau cascavalul cubulete si se pun intr-un castron suficient de mare incat sa incapa in el intregul continut;
Se taie ouale felii subtiri si se adauga peste sunca si cascaval in castron;
Se taie rosiile felii si apoi fiecare felie se taie in 3 parti egale;
Se taie castravetii felii si apoi fiecare felie se taie in jumatate;
Se taie ardeiul verde rondele subtiri;
Se scot samburii maslinelor si se taie in lung maslinele in doua jumatati;
Se taie salata verde in fasii subtiri si fiecare felie se taie in 3 parti egale;
Se taie ceapa verde in felii subtiri;
Se pun legumele taiate in castron peste branza, sunca si oua;
Se adauga sare, piper si sos vinegreta dupa gust.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii