Se taie sunca de Praga in fasii subtiri, branza sau cascavalul cubulete si se pun intr-un castron suficient de mare incat sa incapa in el intregul continut;
Se taie ouale felii subtiri si se adauga peste sunca si cascaval in castron;
Se taie rosiile felii si apoi fiecare felie se taie in 3 parti egale;
Se taie castravetii felii si apoi fiecare felie se taie in jumatate;
Se taie ardeiul verde rondele subtiri;
Se scot samburii maslinelor si se taie in lung maslinele in doua jumatati;
Se taie salata verde in fasii subtiri si fiecare felie se taie in 3 parti egale;
Se taie ceapa verde in felii subtiri;
Se pun legumele taiate in castron peste branza, sunca si oua;
Se adauga sare, piper si sos vinegreta dupa gust.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii