autor:

FLORINEL

» » Salate

Salata bulgareasca

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2008

Ingrediente
rosii, castraveti, sunca de praga, branza, oua, masline, ardei grasi, salata verde

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Legumele se spala si se taie. Ouale fierte se taie in cubulete. Salata verde se rupe in bucati.
Se amesteca toate ingredientele si se adauga dupa gust si sare, piper, otet, ulei.

Este excelenta aceasta salata mai ales pe timp de vara!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata bulgareasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata bulgareasca de post

Salata bulgareasca de post

Feliem legumele. Incorporam legumele cu uleiul de masline, o lingura, doua de maioneza de post,

57 voturi    10 comentarii
15 min
Salate reci
Salata bulgareasca

Salata bulgareasca

Legumele se spala, se curata si se taie in cubulete de 1 cm si se amesteca cu friptura si casul taiate

8 voturi    10 comentarii
15 min
Salate cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 martie 2009

    Cred ca e si foarte aspectoasa.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • rosii
  • castraveti
  • sunca de praga
  • branza
  • oua
  • masline
  • ardei grasi
  • salata verde

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca e si foarte aspectoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata de conopida cu carne de curcan Salata de conopida cu carne de curcan

Conopida o desfacem in buchetele mici si o punem intr-o tava pe care am pus hartie de copt. Asezam conopida in asa fel incat sa nu se

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive
Tabouleh cu vinete