autor:

Cely Snijec

» » , , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Salate

Salata bulgareasca de post

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 martie 2010

Ingrediente
2 rosii, o legatura de ceapa verde, jumatate de castravete, un sfert de varza proaspata, o legatura de salata verde, o jumatate de ardel rosu proaspat, 2 linguri ulei de masline, zeama de lamaie, maioneza de post, branza toffu, masline si patrunjel verde pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

57 voturi

Mod de preparare

Feliem legumele. Incorporam legumele cu uleiul de masline, o lingura, doua de maioneza de post, zeama de lamaie dupa gust.Presaram cuburi de branza toffu.Ornam cu masline si salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata bulgareasca de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de orez

Salata de orez

1. Spalam orezul in mai multe ape si il fierbem 15 min in apa cu putina sare. Dupa ce a fiert il

3 voturi    0 comentarii
15 min
Salate reci
Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se

12 voturi    3 comentarii
25 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 iunie 2011

    O bunatate nu numai in perioada postului !

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 27 august 2010

    Foarte buna de post!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 01 august 2010

    Ft delicioasa si de sezon!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iulie 2010

      Super !

    • Catalina

      Catalina (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

      Delicios!

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

      Excelenta pentru o zi de vara!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

      Cred ca este o bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      tare buna!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      Usoara, sanatoasa, gustoasa.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      Simplu si usor de preparat. Excelent.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

57 voturi

Ingrediente

  • 2 rosii
  • o legatura de ceapa verde
  • jumatate de castravete
  • un sfert de varza proaspata
  • o legatura de salata verde
  • o jumatate de ardel rosu proaspat
  • 2 linguri ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • maioneza de post
  • branza toffu
  • masline si patrunjel verde pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate nu numai in perioada postului !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata de orez cu legume si creveti