SALATA BUNA SI CONSISTENTA

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 2 oua
  • 100 g sunca de Praga
  • 2 castraveti verzi curatati de coaja
  • 3-4 rosii
  • 50 g masline
  • 1 ardei gras, curatat de seminte si cotor(mie imi place sa folosesc verde)
  • 100 g brinza telemea sau cas de oaie
  • 4 linguri de ulei
  • 4 linguri de otet
  • sare, piper, dupa gust
  • Din acesteste cantitati rezulta cam 4 portii.

Mod de preparare

Fierbeti ouale tari.

Spalati rosiile si castravetii, taiati-i rondele si puneti-i intrun castron. Adaugati apoi sunca(daca doriti puteti inlocui cu piept de pui afumat), frunzele de salata si ardeii, toate taiate fisii subtiri.

Adaugati branza taiata cubulete mici si ouale taiate rondele. Adaugati maslinele intregi, otet, ulei, sare si piper, dupa gust. Amestecati si ornati dupa imaginatie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise