Macroul se curata de oase si piele, se taie cuburi, cartofii se fierb in coaja apoi se racesc si se taie rondele sau cuburi. Ceapa rosie se taie rondele sau solzi si se sareza. Dressingul knorr mediteranean se pregateste conform instructiunilor. Oul se fierbe se se taie rondele. Intr-un bol se pun legumele si se amesteca cu dressingul. Se aseaza pe un platou frunze de salata, apoi compozitia din bol. Asezam deasupra bucatile de macrou si rondelele de ou. Asezonam totul cu dressing knorr mediteranean sau lamaie si piper dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii