Incingeti bine grill-ul. Dati pieptul de pui prin sare si piper si frigeti-l in putin ulei de masline pe ambele parti. Dupa ce s-a racit putin il taiati in bucatele. Spalati bine salata si scuturati-o bine de apa de pe ea. Rupeti-o in bucati potrivite si asesati-o pe un platou.
Taiati coaja de la felii de paine si tocati-o in cubulete. Incingeti intr-o tigaie 4 linguri de ulei de masline si prajiti paine timp de 2-3 minute. Adaugati si 30 g parmigiano razuit.
Peste bucatile de salata arauncati puiul si crutoanele.
Preagtim dessingul: fierbeti ouale timp de 2-3 minute, cat sa se inchege albusul, dar galbenusul sa ramana moale. Adaugati ouale in apa race, sa le puteti decoji mai bine, si adaugati galbenusurile in vasul de la robot. Adaugati si mustarul, zeama de lamaie, 20 g parmigiano razuit, 6 linguri ulei de masline, sare, piper, usturoi dupa gust si otetul de miere. Mixam bine. Dressingul rezultat il turnam intr-un castronas mic.
Turnam peste salata dressing din belsug si mai razuim dupa plac si parmigiano.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii