1. Speli carnea, o tai bucati subtiri pe care le presari cu sare, piper si imbru si le frigi pe gratarul incins.
2. Tai feliile de paine bucatele si le prajesti intr-o tava, la cuptor 10 minute.
3. Speli salata, o lasi sa se scurga , apoi o rupi in bucatele cat mai ari si o asezi pe o farfurie. Scurgi fileurile de ansoa de uleiul din conserva si le adaugi peste salata verde.
4. Tai carnea de pui fripta fasii si o adaugi in salata inpreuna cu maioneza si crutoanele.
5. Torni uleiul de masline, otetul de vin, pui sare si piper dupa gust si presari cacavalul ras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii