Salata verde se rupe fasii mai mari si se aseaza sub forma de turnulet intr-un bol.
Dressing-ul se face astfel : se amesteca usturoi tocat marunt cu file de ansoa, pana ce se formeaza o pasta. Se adauga sare, ulei de masline ( in fir subtire , ca la maioneza ), suc de lamaie, galbenus de ou. Se amesteca bine.
Bacon-ul se taie in cuburi mici si se prajeste in tigaie.
Din felii de toast sau paine se fac crutoane, care se prajesc in ulei de masline.
Peste salata aranjata in bol se presara dressing-ul pregatit anterior, se presara parmezan, se decoreaza cu rondele de rosie , masline si file de ansoa.De asemeni se pun pe margine bucati taiate din blatul de pizza , preparat la cuptor (uns cu ulei de masline si oregano).
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii