Paine toast se taie cuburi si se prajeste in 4 linguri de ulei.Se adauga 2 catei de usturoi tocati si se prajesc putin impreuna.Se lasa painea sa se scurga pe prosoape de hartie.
Salata verde se taie fasii.Carnea se taie cuburi si se prajeste in 2 linguri de ulei;se sareaza si se pipereaza.
Se amesteca catelul de usturoi ramas,pisat,cu suc de lamaie,mustar,sos Worcester,galbenusuri,restul de ulei,sare,piper si zahar.Dressingul se amesteca cu salata si se presara cuburi de carne,crutoane si parmezan ras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii