Pieptul de pui se spala, se taie felii ca pentru snitel, se presara sare si piper, iar pe un grill se rumeneste pe ambele parti. Dupa ce se raceste se taie fasii. Se incinge cuptorul. Painea se unge cu usturoi, se stropeste cu uleiul de masline, se taie cubulete si se baga la cuptor pe hartie de copt intr-o tava. Se rumenesc in circa 5-7 minute.
Pentru dressing, se pune intr-un mojar sau bol usturoiul zdrobit care se freaca cu sare, peste care se adauga galbenusul de ou (fiert sau crud, dupa cum doriti), mustarul, sare dupa gust, ulei de masline si iaurt. Totul se amesteca pana se obtine un sos.
Frunzele de salata se rup intr-un bol, se adauga dressingul si se amesteca. Se adauga crutoanele, pieptul de pui si se stropeste totul cu zeama de lamaie.
Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.
Zmeurata de casaReteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.
Paste cu vinete
Comentarii
Adaugă comentariu