Salata Caesar de pui

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Salata Caesar de pui

Ingrediente

  • -10 frunze de salata
  • -sare, piper
  • -otet de mere cu miere
  • -1/2 piept de pui
  • Pentru Dressing:
  • -2 catei de usturoi
  • -3 linguri de ulei de masline
  • -un galbenus de ou
  • -1 lingurita mustar Dijon
  • -1 lingurita zeama de lamaie
  • -4 linguri de iaurt
  • -sare dupa gust
  • Pentru Crutoane:
  • -6 felii de paine
  • -3 catei de usturoi
  • -3 linguri de ulei de masline

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala, se taie felii ca pentru snitel, se presara sare si piper, iar pe un grill se rumeneste pe ambele parti. Dupa ce se raceste se taie fasii. Se incinge cuptorul. Painea se unge cu usturoi, se stropeste cu uleiul de masline, se taie cubulete si se baga la cuptor pe hartie de copt intr-o tava. Se rumenesc in circa 5-7 minute.

Pentru dressing, se pune intr-un mojar sau bol usturoiul zdrobit care se freaca cu sare, peste care se adauga galbenusul de ou (fiert sau crud, dupa cum doriti), mustarul, sare dupa gust, ulei de masline si iaurt. Totul se amesteca pana se obtine un sos.

Frunzele de salata se rup intr-un bol, se adauga dressingul si se amesteca. Se adauga crutoanele, pieptul de pui si se stropeste totul cu zeama de lamaie.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure